Waarom jij vandaag nog lid moet worden:

Met een lidmaatschap bij Studievereniging Topsy kan je een jaar lang genieten van onder andere de volgende voordelen:

  • Gratis toegang bij verschillende feesten.
  • Gratis toegang bij lezingen.
  • Ledenkorting bij verschillende activiteiten.
  • Kortingen bij onze sponsoren.
  • Ongelimiteerd toegang tot leuke en handige extra's.

Wordt vandaag nog onderdeel van de gezelligste groep mensen van je opleiding!

Oke, ik snap het.. Ik wil lid worden!

Topsy is opzoek naar jou!

Topsy is altijd opzoek naar enthousiaste mensen die ons team willen versterken. Onze studievereniging bestaat uit verschillende commissies die er gezamenlijk voor zorgen dat jij het maximale uit je studententijd kan halen.

Wil jij ons helpen om je medestudenten een geweldige tijd te geven? Wil jij ervaring opdoen op het gebied van samenwerken en je professionele netwerk uitbreiden? Dan is dit misschien wel iets voor jou!


Om jou een beeld te geven van het werk dat de verschillende commissies doen, heb ik ze hieronder even voor je op een rij gezet. Kijk gerust even rond!
We horen graag van je :)

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie zet zich in voor het organiseren van studiegerelateerde activiteiten voor alle studenten van Toegepaste Psychologie.

Actiecommissie

Gedurende het hele schooljaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd door studievereniging Topsy.

Introcommissie

De introcommissie houdt zich bezig met het organiseren van de introductie voor alle eerstejaars studenten Toegepaste Psychologie!

PR-Commissie

De PR-Commissie is een kleine commissie die zich bezig houd met Public Relations. Dit klinkt natuurlijk erg leuk en dat is het ook. Eigenlijk alles omtrent de promoties doen wij!


Ben je al lid?

Als lid heb je exclusief toegang tot onze ledenpagina, hier kan je informatie vinden over je studie en natuurlijk dikke tips voor studenten. Daarnaast zijn wij ook bezig met een handleiding voor het schrijven van je producten.

Waar wacht je op? Log in dan!