Actiecommissie

Actiecommissie

Gedurende het hele schooljaar worden er verschillende activiteiten georganiseerd door studievereniging Topsy. Zo vindt er iedere periode een borrel plaats op school, waar je je studiegenoten buiten de colleges om beter kunt leren kennen. Er wordt elke periode een feest georganiseerd in sponsorkroeg Café Santé op Stratumseind. Dit brengt elke keer weer veel gezelligheid (en bier) met zich mee! Buiten de feestjes zijn we ook bezig met serieuzere zaken. We zijn bezig om een jaarlijkse barbecue te organiseren. Deze vindt plaats aan het einde van het schooljaar, zodat we deze mooi met z’n allen af kunnen sluiten.

Het organiseren van deze activiteiten brengt verantwoordelijkheden met zich mee. Zo moet ervoor worden gezorgd dat de locatie beschikbaar is, dat het niet samenvalt met andere activiteiten vanuit school en dat er natuurlijk een goede muziekinstallatie aanwezig is. Gelukkig ben je met een team waarin je elkaar kan aanvullen en de verantwoordelijkheden deelt. Daarnaast worden deze activiteiten ruim van tevoren tijdens de maandelijkse vergaderingen besproken en wordt alles stap voor stap geregeld, waardoor we deze activiteiten tot een succes kunnen maken.

Natuurlijk is er altijd ruimte voor versterking! Lijkt het jou leuk om je aan te sluiten bij de activiteitencommissie, Klik hier!