Onderwijscommissie

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie zet zich in voor het organiseren van studiegerelateerde activiteiten voor alle studenten van Toegepaste Psychologie. Wij zijn altijd op zoek naar interessante gastsprekers, de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van psychologie, tips voor bedrijfsbezoeken en uitstapjes op het gebied van Toegepaste Psychologie.

Zo hebben we verschillende gastsprekers gehad over onder andere games, jeugdcultuur, het enneagram en schema therapie. Daarnaast zijn we afgelopen jaar naar het Dolhuys geweest en hebben we grenzen verlegd met een symposium over doorstuderen na Toegepaste Psychologie. Afgelopen tijd hebben wij veel interessante TOP-lezingen gehad, waaronder Nico Schouten die heeft verteld over zelfmoord, Ingrid Stoop met haar MatriXmethode en Ab Dijksterhuis over subliminale boodschappen. De onderwijscommissie streeft ernaar om elke periode minimaal twee TOP-lezingen te regelen met een interessant thema, passend bij de opleiding. Verder willen we twee keer per jaar een uitstapje naar een museum of tentoonstelling organiseren. Houd je mail dus goed in de gaten als je mee wil!

De onderwijscommissie kan altijd gemotiveerde studenten gebruiken, zodat we nog meer activiteiten kunnen organiseren voor onze studenten. Ook tips voor gastsprekers, bedrijfsbezoeken, uitstapjes en mogelijke vervolgopleidingen zijn welkom. Als je meer informatie wilt over de onderwijscommissie, je meteen wilt aanmelden of als je goede tips hebt, Klik hier!