Eric Mijnster – ALLES KAN op 02/04/2020 @ 17:00

 

Als Eric Mijnster na een heftige thuissituatie voor zichzelf kiest, gaat er een wereld voor hem open. Hij wordt zich bewust van zijn intrinsieke motivatie en besluit zijn leven daarop te baseren. Het brengt hem o.a. bij La Route des Grandes Alpes. Eric wil de route – 650 kilometer over 14 bergpassen – fietsen, in één ruk, zonder te slapen. Het lukt.

 

‘Als ik op basis van intrinsieke motivatie over 14 bergen kan fietsen, wat gebeurt er dan als intrinsieke motivatie vrij spel krijgt?’ vraagt Eric zich af. Hij verkoopt al zijn spullen en besluit in een bus te gaan wonen om het antwoord te ondergaan. Na ruim een jaar rijdt hij terug naar Nederland. Het is tijd om zijn ontdekkingen te delen.

 

Inmiddels trekt Eric het land door als spreker, is zijn verhaal uitgegeven als het boek ‘Het geluksgevoel’ en is zijn fietstocht verfilmd met de documentaire ‘Omdat ik het wil’. Daarnaast speelt hij de jeugdtheatervoorstelling ‘Een ongelofelijk, belangrijk en waargebeurd verhaal over geluk enzo’.

 

Op donderdag 2 april om 16.00 uur komt Eric naar Fontys Eindhoven om zijn inspirerende verhaal met ons te delen. De lezing vindt plaats in het auditorium, op de derde etage van de Emmasingel 28.

De lezing is gratis voor leden van Studievereniging Topsy. Voor niet-leden kost een ticket €2,50.

 

ERIC MIJNSTER

www.ericmijnster.nl

Het spijt ons. Online registratie voor dit event is gesloten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!