Introductiebrief

Beste aankomende Toegepaste Psychologie student!

Super vet dat je mee gaat op introductieweek van Studievereniging Topsy! Het is bijna zover, na al die tijd wachten. Maar eerst krijg je hierbij nog een keer alle informatie op een rijtje. Ook is er een paklijst gemaakt zodat het duidelijk is wat je allemaal mee moet nemen.

Wij verwachten jou op maandag 26 augustus vanaf 10:00 uur op station Eindhoven Strijp-S. Het is van belang dat je je fiets mee neemt! Wij zullen herkenbaar aanwezig zijn. De gehele introductie zal plaatsvinden van maandag 26 augustus tot en met vrijdag 30 augustus 13:00.


Paklijst

Daarnaast is het van belang dat je de volgende spullen bij je hebt:

 • Een goed humeur (hahahaha humor)
 • Lunchpakketje (happie, sappie)
 • Fiets
 • Contant geld
  • Drankjes zoals fris, bier en wijn zijn op eigen kosten, maar we hebben een stamkroeg, genaamd Villa Fiesta, met mooie prijzen!
  • Houdt, indien nodig, geld over voor de terugreis.
  • Pinnen in het klokgebouw is niet mogelijk, in de stad natuurlijk wel!
 • Slaapzak en eventueel een hoeslaken voor het matras
 • Kussen
 • Toiletspullen
 • Handdoek(en)
 • Kleding + schoenen voor 5 dagen, overdag en met stappen zal je in een door ons ontworpen introshirt lopen, met de thema-avond ben je vrij om te dragen wat je wil.
  • Thema kleding. De introductieweek heet; ”De mythe van Topsius” dat betekent dat het thema is… ‘Grieke goden en godinnen’! Zoveel mogelijk lekker Grieks getint, dus kom maar op met de toga’s, Griekse jurken, lauwerkransjes, Griekse vlaggen, etc.
  • Sportkleding
  • Zwemkleding
  • Pyjama + knuffel
  • Regenkleding (of hou zelf even het weerbericht in de gaten)
 • Eventueel medicijnen
 • OV-kaart, als je deze hebt neem hem dan mee en zorg (wanneer nodig) dat er voldoende geld op staat.

 

Wat je vooral thuis mag laten (niet-paklijst):

 • Zelf meegenomen eten en drinken is niet toegestaan in het klokgebouw, neem dus alleen je lunchpakketje mee.
 • Drugs, dat zouden we jammer vinden.
 • Wapens vinden we ook niet zo tof. Zoals messen en pistolen, enzo. Ook maar lekker thuislaten dus!

Nog wat extra informatie (ook voor de thuisblijvers!)

Je hebt Eindhoven gekozen als je basis voor de komende tijd. Maar Eindhoven is een stad met verschillende gezichten. Je zult hier heel hard moeten studeren, maar je kan hier ook net zo hard feesten. Deze week zal je op introductieweek gaan om je klaar te stomen voor het studentenleven in Eindhoven. Samen met je introfamilie moet je ons laten zien dat jullie de ultieme Topsius Familie zijn. De hele week zal in teken staan van Griekse goden en godinnen, lekker zoveel mogelijk met een Grieks tintje.

Naast alle toga’s, Griekse jurken, lauwerkransjes, veta, Griekse vlaggen en olijven gaan jullie strijden met jouw team om de titel: Winnaar van de S.V. Topsy intro 2019!

Iedere dag is gevuld met verschillende activiteiten. Zo hebben we voor jullie een sportmiddag, verschillende spelletjes en wij zorgen ervoor dat je de stad leert kennen. Maar we hebben ook stapavonden, een biercantus en het Purple Festival! De maandagavond hebben we een thema-avond in Griekse stijl. Des te meer verkleed, des te meer punten voor je team!

Een thema zorgt voor een leuk verhaal en een rode draad, maar uiteindelijk gaat het om lol maken, een leuke vorm van competitie, nieuwe ervaringen op doen, elkaar leren kennen en natuurlijk ook even snuffelen aan het studentenleven!

Gedurende de hele week zullen alle deelnemers op dezelfde locatie blijven, zie hieronder het adres. We gaan dus vanuit dat je de gehele week aanwezig bent, mits jij op voorhand anders met de introductiecommissie hebt afgesproken. Voor contact even verder lezen. Wij hebben een jaar lang gewerkt aan de organisatie van het introductiekamp, een product dat inmiddels al jaren loopt en ieder jaar weer een succes is. Ook dit jaar hebben we weer een ‘GO’ van de directie, van de opleiding Toegepaste Psychologie, die er ieder jaar weer op toeziet dat alles veilig en volgens de regels gebeurd.

Elke dag zul je als een echte familie samen ontbijten samen met je ‘papa en mama’ en ‘broertjes en zusjes’ uit je team. Het avondeten zal maandag en dinsdag worden bereidt door een nu nog onbekende cateraar in het Klokgebouw. Woensdag en donderdag zal je zelf je eten scoren in de stad of op het Purple festival samen met je team.

Locatie
De gehele introductie zal zich in Eindhoven afspelen. Overnachten doen wij in het Klokgebouw bij station Strijp-S.

Klokgebouw
Philitelaan
5617 AB
Eindhoven

 

Contact:

Voor vragen kun je nog steeds mailen naar [email protected]
Op de dag zelf kun je bellen naar:

Duncan Walstock (voorzitter introcommissie):             06-52793357
Ruben-Jan Dols(secretaris introcommissie):                 06-34402833
Deena Versluis (penningmeester introcommissie):      06-29464954

Gelieve ons alleen te bellen in noodgevallen (bijvoorbeeld bij extreme verhindering)!

Tot de 26e, wij hebben er in ieder geval al heel veel zin in!


Sponsoren

Op deze manier willen we even speciale aandacht vragen voor onze sponsoren. Zonder deze sponsoren was er geen introductie. Als organisatie lopen wij ieder jaar weer een groot financieel risico en wordt de introductie ieder jaar weer net wat spectaculairder (en duurder) en om deze extra kosten niet op jullie te hoeven verhalen, zijn deze sponsoren bereid om ons te steunen! Wij worden dit jaar gesponsord door Horeca Uitzendbureau Skanna.


Heb je nog vragen over wat dan ook, mail dan gerust naar [email protected] Blijf op de hoogte en like ons op Facebook! Nog een paar nachtjes slapen en dan is het zover!

 

Met vriendelijke groet,

Namens studievereniging Topsy

De introcommissie