Mee op de introductieweek

LETOP! Het invullen van dit formulier is nog geen volledige inschrijving. Pas op het moment dat jij je deelnamegeld hebt voldaan, is je inschrijving compleet!

Momenteel zijn er nog ongeveer: 61 tickets beschikbaar.


Hallo daar! Welkom op de site van S.V. Topsy! Wij zijn de studievereniging die gekoppeld is aan de studie Toegepaste Psychologie! Tof dat je geïnteresseerd bent in onze introductieweek. Wij zouden graag zien dat je mee gaat zodat wij de perfecte start van je nieuwe studie kunnen bezorgen. Hieronder kan jij je aanmelden voor de introductieweek. De volgorde van de gegevens die je moet invullen is even anders dan anders. Loop het formulier even zorgvuldig. Don’t worry, de NAW-gegevens zullen gevraagd worden bij het afrekenen!

De prijs van de introductieweek is €110,- . Voor dit bedrag krijg je:

  • De perfecte start van je studentenleven
  • Een hoop gave herinneringen
  • Knotsgekke activiteiten
  • Een slaapplek in de stad
  • Regelen we dat je te eten hebt
  • Elke dag feest

Naam

Email

Geboortedatum (dd/mm/jjjj)

Naam contactpersoon (belangrijk)

Telefoonnummer (van contactpersoon)

Verzekeringsnummer en maatschappij

Kruis hieronder aan als iets van toepassing is op jou:

Toelichting of andere bijzonderheden:

Ik verklaar dat in geval van nood en thuis niemand bereikbaar is, medisch personeel mag beslissen over een medische ingreep.

Ik ben op de hoogte van het regelement en ga akkoord met de consequenties die verbonden zijn aan het overtreden van deze regels.

Bedankt voor het invullen van dit formulier!

Pas als je op de onderstaande knop drukt verstuur je de door jou ingevulde gegevens en word je doorgestuurd naar de betaalomgeving. Pas als jouw betaling binnen is, is je aanmelding compleet.