Studievereniging Topsy bestaat uit verschillende organen, wil je ons helpen om jouw opleiding nog leuker en beter te maken?

Even aanmelden dan!

Bestuur

Het bestuur is het kloppend hart van de vereniging en zorgt dat elk orgaan krijgt wat hij of zij nodig heeft. Zonder bestuur geen S.V. Topsy!

Bekijk alle besturen

Onderwijscommissie

De onderwijscommissie is natuurlijk de grijze hersenmassa. Zij gaan zorgen voor alle studiegerelateerde activiteiten voor de studenten van Toegepaste Psychologie. Van TED Talks tot de enige Nederlander die ooit een FBI-opleiding heeft gehad. De onderwijscommissie haalt het allemaal naar de Witte Dame. Lijkt het jou nou ook gaaf om je medestudenten een extra handje te helpen?

Actiecommissie

De actiecommissie is de lever van Topsy. Met 12 man sterk regelen zij elke periode voor 2 befaamde feesttitels. Van themafeesten tot de Champions League onder beerpong-toernooien. Ze weten het elke keer weer te overtreffen. Is dit ook op jouw lever geschreven? Klik dan hier om je aan te melden voor de actiecommissie!

Introcommissie

De introcommissie gaan we natuurlijk bekijken als de maag. Een heel jaar lang werk je als team toe naar een uiteindelijke topweek voor de aankomend Toegepaste Psychologie studenten. Met een groep medestudenten ga jij er voor zorgen dat de introkids de perfecte start van de studie hebben en herinneringen opbouwen die zij zich nog zullen herinneren op het moment dat zij na 4 jaar hun diploma ondertekenen. Heb je na het lezen van deze informatie ook zin om ons team te versterken?

Reiscommissie

De reiscommissie of zoals zij zichzelf noemen, de rijstcommissie (haha, echt humor). De groep helden ontfermt zich over het Actieve Leden Weekend en wie weet waar ze nog meer op aan het broeden zijn. Hou ze in de gaten en als jij zin hebt om dit team te versterken, ben je natuurlijk meer dan welkom

PR-Commissie

De PR-commissie oftwel de Public Relations. De mond en de kont van Topsy. Het begin én het eind van alles. Met een hoop creativiteit en een flinke dosis verschrikkelijk slechte humor zorgt de PR-commissie ervoor dat Topsy altijd positief in de aandacht komt. Kijk even rond op de site en op de Facebook-pagina. Voel jij nu een enorme golf aan behoefte om ons te helpen?